ЗА НАС Е УДОВОЛСТВИЕ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС - 0897 858 804 / 0988 393 133

Headlines

Бамбук
Бамбук - 27.04.2014
Това е най-новата технология за производство на спално бельо изтъкано от целулозни нишки от бамбук.Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша.Бамбукът е отлична алтернатива за спално бельо за хора с алергични реакции.Съдържащ антиалергичен агент, той предпазва от развитието на бактерии,гъбички и плесени.Бамбуковите изделия са с най-малко регистрирани оплаквания от алергични ре..
0 comments
Read More
Памучен сатен
Памучният сатен е луксозен, фин и красив плат. Той е съставен от 100% висококачествен памук. Изключителните мекота и блясък, които притежава, се дължат не само на естествения материал, но и на уникалната технология на тъкане. Сатенът се изработва от много гъсти двойни нишки, като на квадратен сантиметър плат те варират от 87 до над 300, в зависимост от дадената тъкан. Памучният сатен е изключително мек и нежен на допир, не спарва, не задушава кожата и перфектно поема влажността. Характерно ощ..
0 comments
Read More
Ранфорс - 100% памук
Ранфорс е вид тъкан, която е съставена от 100% памук. Спалното бельо от ранфорс се отличава с по-голяма мекота и здравина от спално бельо от стандартните видове хасета, предлагани масово на българския пазар. Разликата между ранфорс и стандартните видове хасета идва още в структурата на нишката, изграждаща тъканта. Нишката е усукана (рингова) прежда, което й придава по-голяма от стандартната здравина и по-малка степен на свиваемост. Спалното бельо ранфорс може далеч по-добре да поддържа темпер..
0 comments
Read More