ЗА НАС Е УДОВОЛСТВИЕ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС - 0897 858 804 / 0988 393 133

Покривки за маса

Покажи:
Ред:
text_aviable
Изглед: СписъченТабличен
Размер: 140/180 Цветове: бяло, бежово, сиво, крем,                   пудра, черно, червено, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за ..
36,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 160/220 Цветове: бяло, бежово, сиво,                   крем, пудра, черно, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празницит..
41,00ЛВ.
На база 1 отзива.
Размер: 160/160 Цветове: бежово, сиво  Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хранене са изключително подходящи за стилен подарък. Материя: Жакард 1..
34,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: Ф 160см. Цветове: бяло, бежово, сиво,                   крем, пудра, червено, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празни..
34,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 140/180 Цветове: бяло, бежово, сиво,                   крем, пудра, черно, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празницит..
36,00ЛВ.
На база 2 отзива.
Размер: 160/240 Цветове: бяло, бежово, крем, пудра,                  синьо, тъмно синьо, черно, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за п..
45,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 160/260 Цветове: бяло, бежово, крем,                   пудра, черно, червено, бордо Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празни..
48,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 100/150 Цветове: бяло, крем,                  бежово, сиво Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хр..
16,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 140/180 Цветове: бяло, крем,                  бежово, сиво Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хр..
22,00ЛВ.
На база 1 отзива.
Размер: 150/220 Цветове: бяло, крем,                  бежово, сиво Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хр..
24,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: Ф150 Цветове: бяло, крем,                  бежово, сиво Стилна и елегантна покривка за маса,която създава изтънчена и празнична атмосфера на хола или трапезарията. Благодарение на специалната структура на тъканта,покривката не задържа вода! Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хране..
22,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Размер: 160/220 Цветове: бежово, сиво   Благодарение на специалната тъкан Тефлон,покривката не задържа вода,петна и не се мачка! Тефлоновите покривки се използват широко в бита,защото са много устойчиви на температура,влага и корозия.Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците,луксозните покривки за хранене са изключително подходящи за стилен подарък...
38,00ЛВ.
На база 0 отзива.